29.6.2013

midsummer vol.2

(Kirjoittelen tätä nyt 4:20 aamuyöstä -nukuttuani siis vain pari hikistä tuntia,joten kirjotusvihreitä varmasti on!-)

Eli juhannusaatto meni kiltisti perheaikaa vietellessä...vasta lauantaina päästimme pullonhengen ulos.

Olin aika julma,ja aloittelin kämpillä jo ennen varsinaiseen paikkaan siirtymistä. Malttamaton kun olin ja NIIN kovin janotti D8
Brutuksen kanssa kulutettiin aikaa soittamalla musaa,ja valmistelemalla herkkuja illan grillailuja varten...että saatoimme paikanpäällä oikeastaan keskittyä naukkailuun.

Kyytiä sai odotella,jonka takia täpyytimme mutta vihdoin ja viimein! Valtasimme Lihaksen vanhempien kodin,koska lähiö-idylli kuvasti enemmän juhannusta kuin keskustan betonihelvetti.
Juomat aukesivat juhlallisesti,kun kukin korkkasimme tölkit+pullot...ja aloimme uurtamaan ruuat loppuun. Vieläkin aika iso kysymys: kuka hitto on antanut mun heilua puolijuopuneena keittiössä firskarsin suht terävän veitsen kanssa?Keittiössä jossa yksikään ei pysynyt kovin pitkää paikoillaan?:''D
Fiksumpi olisi kai ollut jo aivan "Lellu,oleppa kiltti tyttö ja anna veitsi tänne nooin~ joo hyyvä tyttö<3"

Meillä oli tosi hyvät herkut,minä ja Brutus jotka emme syö lihaa,vedettiin erilaisia kasvisherkkuja.Rakastuin ikuisesti täytettyihin sieniin<3 Sopivasti ehdittiin ahmia melkein kaikki neljään pekkaan kunnes loput porukasta saapui.
Pakko sanoa,että se oli aika hämäränpeitossa mitä asunnolla on tapahtunut...varmaan olemme vaan istuneet,huutaneet ja nauraneet.Katsoneet kun Fabuster kusi Irin laukulle! :D
mie ja Lihas<3
Ehkä vetäneet kilpaa boolia?

Lopulta oli pakollista siirtyä keskustaan.Ihan naapureita ajatellen,ja sitä että jokaiselta alkoi olla juomat finaalissa.Huonosti juhannukseen varautuneet alkoholistit! Selvittiin onneksi halvalla,kun saatiin pari henkilöä kuskaamaan..sen sijaan että olisi pitänyt soitella taksia.
Ehdin ehkä juuri ja juuri laskea perseeni alas baariin päästyäni...kun katsoin kauemmas.
En edes ehtinyt kiroamaan. Jep,jep.Se herranen jonka kanssa ei sitten tullutkaan sitä toivottua sutinaa..päätti ilmestyä paikalle.
HULK!HULK!
Yritin olla ninja,mutta tokihan se katsoi suoraan muhun...jolloin iski vain paniikillinen ajattelu "ei hitto,pakko mun on kai sille puhua". Itseasiassa se ei sitten ollutkaan niin awkwardia. Mutta heipat voi sanoa playing it cool taktiikalle,kun herranen mutisi ihastuksestaan meikäläistä kohtaan.Mutta kun ei halua suhdetta niin ei :I Ei me kyllä paljoa ehditty juttelemaan,koska kuitenkin tulin oma poppooni kanssa ja päätin,että vietänkin sen ajan oman poppooni kanssa.

Koska väsymättömiä nuoria olimme,siirryimme teinihelvetti baariin kuluttamaan kaiken ylimääräisen energian tanssin muodossa. Oikeastaan koko porukka aiheutti sekaannusta keskenään...katoamalla ensisekunneilla. Joten loppuskenaario oli pitkälti tämä : Jossu and the boys.
Ja herranen!(huuteli baarinvaihdosta suunnitellessa,että mihin mä meen ja tuumaili josko jaksais seurata)

Herranen oli hämmentävä. Herranen otti ensimmäistä kertaa kontaktia.Fyysisesti siis. Huomaa,miten tönkössä suhteessa on ollut tai miten unohtanut jotain pikkujuttuja. Kuten miten pidellä toista kädestä kiinni.Sekin jo riittää hämmentäväksi,että herra en-tahdo-parisuhdetta muuttui joksikin herra en-malta-pitää-näppejäni-irti.
Ei se siinä pitkään viihtynyt,joten toivotin hyvät yöt ja oletin että halaamme. Noh,halasihan se...jonka jälkeen havahduin,että tämä oli jotenkin ehtinyt suutelemaankin.(kaikkien onneksi olin vain lyhyen hetken yllättynyt,en koko aikaa siis ollut ihan fisu!). Tilannetta säesti Arton "MITÄ VITTUA TÄÄLLÄ TAPAHTUU!?" huudahdus.
Herranen on joku creepy ninja,ja oli hetkessä kadonnut(pari yökutsua sain tekstareitse,mutta omaksi onnekseni oli mennyt täysin ohi).

Yritin purkaa omaa mitä täällä tapahtuu,olen hedelmä oloani tanssimalla täysiä.Se taisi onnistua,koska varpaassani on nyt ollut viikon rakko<3 
Myöskin meidän kanssa iloisesti juhli japanilainen vaihto-oppilas,joka hyvä ettei maagisesti teleportannut itsensä vain meidän seuraamme.

Huh,eli siis vähän sitä sun tätä tapahtui juhannuksena. Mitään en oikeastaan kadu...koska paljon mitään en muista,paitsi tärkeimmät!
Herrasesta ei ole parin tekstarin jälkeen paljoa kuulunut,joten tilanne tuskin kehittyy.
Nyt kyllä ihan aikuisten oikeasti hajottaa tämä,ettei saa nukuttua joten pakko kai pyöräillä minilenkki.

bye-bye bitches!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti