18.6.2013

uusi prinsessa ja paljon valtakuntaa

Halusin esitellä elämäni uuden valon. Pieni paketti,ja silti niin valtaisa rakkaus tätä kohtaan<3

Keskiviikkona 12.6.2013,klo 20:40 maailmaan ponkaisi uusi prinsessa. Jolta ei varmasti tule uupumaan mitään...ei ainakaan järjetöntä rakkauden määrää.
Joku ehtii jo miettiä  "mitä hittoa?? eikö se eronnu äijästään,eikä uutta ole?? miksi se on ravannut baareissa ja plaplaplaplaa!?"
Vastaus on simppeli: she ain't mine.Siskoni yllätti viime syksynä kertomalla,että hän on alkanut tehtailemaan pientä ihmistä ja muunmuuassa minulla on suuri kunnia olla tämän täti.

Ensikohtaaminen meni vallattomasti. Hyväkäytöksinen tirpana,joka vain nukkui ja sai kummallisia hikkakohtauksia.Välillä hymyili ja muistutti hivenen Andy Richteriä.
Ehdottomasti siis pidettävä perheessä,jos sama meno jatkuu! Mutta näin pienen ihmisen katselu oli kyllä aika hiljentävää...hyvällä tavalla. Hämmennyin miten paljon sydän suli,kun katseli pikkuisen nyytin tuhinaa...ja varsinkin kun sitä piteli miettien "toivottavasti säkin kiinnyt muhun,kuin mäkin kahteen lemppari tätiini.toivottavasti meille tulee yhdessä mahtavaa"
Ja vaikka lapsettomana nauranut sille,että kaikki vauvat näyttää samalta..pakko kiertää se mielipide ja todeta,että kyllä minä tämän neidin tunnistaisin sadan vauvan seasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti