21.6.2013

midsummer vol.1

Taidan olla näitä harvoja,jotka viettävät juhannuksen aattoillan kotonaan (?)

Kokopäivä ei kuitenkaan ole haaskauksen puolelle lentänyt. Onnellisesti Lerri herätti miut unikoomasta kertomalla,että tänään katsomaan vauvaa! Ehdin käydä suihkussa rauhassa,kun tuli viesti "pian!",eli pikapikaa aloin valmistautumaan (tein jonkinsortin ennätyksen;valmistautuminen vei 20minuuttia).
Joka oli hieman tympeää,koska tottahan toki äidillämme kesti -___-; Turhaa paniikissa kuivasin hiuksiani samalla kun kaadoin kauhealla paniikilla kahvia kurkusta alas.

päätettiin herneen kanssa,että päikkärit on paikallaan


Vedettiin kyllä sellaisetkin grilliruoka överit,ettei toisia olekkaan. Kahteen otteeseen. Viimeistä perunaa vedellessä meinasin jo heittää potut mäkeen ja kieriä pöydän alle nukkumaan.

Siskoni avokin ystäviä piipahti kylässä,ja eräs tyyppi herätti mussa kyllä sellaisetkin sympatiat.Ei ole sukua siskoni miehelle mitenkään...ja silti tämä jumaloiden haahusi herneen perässä,tuijotteli tätä lumoutuneena ja kutsui prinsessaksi. Järin kiehtovaa miten sellaisen hevimiehen oloinen jamppa vain suli,ja vaatimalla vaati saada vahtia toisen nukkumista.Jännä muutos.

Myönnän kyllä meidän ohjelman olleen järin yksitoikkosta: nauretaan vauvalle,naureskellaan vauvan kanssa (vaikka se tais ennemminkin piereskellä kuin hymyillä...tai sitten se pieru hymyilytti).

Leppoisan päivän pääteeksi leppoisasti nyt drinkkiä (huomenna vasta kunnon juhlat,ellei noi loput seurueesta ole tänään luopioita) ja The Street Fighter (DARLING!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti