9.7.2013

"Ootko koskaan suudellut Nurmo pipoista miestä?"

VOI JUKU! Mitä hienoin lauantai...hihittelen kuin mikäkin aivokuollut teini.Eräs asia vain nostaa hymyn huulilleni.

Aloittelukohta; fiilispuisto. Joukossani Sandels & Brutus,heidän kavereitaan ja tuttujaan.Levottomat jutut lensi,kuten kutsuva aukko. 
Päämääränä olisi wartti ja suurisuisen pyjamapojan kuuntelu.
Puistossahan ei tapahtunut mitään erityistä...kunhan aloitimme iltaa auringonpaisteessa ja hymyiltiin sille.
(paitsi,joku hullu bemarikuski päätti ajaa puiston poikki fiiliksen parkkipaikalle...koska se pystyi,se teki niin)

Oli omituista hilluskella baarissa,jossa ei ollut ketään...varsinkin kun tottunut siihen,että joka lauantai siellä ollaan kuin sillit söpösti purkissa.Paitsi yllättäen loppuillasta tilanne koki dramaattisen muutoksen.
The Scenes aloitti,sanoista en saanut mitään selvää,mutta meno oli silti kyllä erittäin ison peukun arvoinen.
Suurempi yllätys oli se,kun laulaja ja kuin muutkin bändin pojat tuli meidän seuraan juttelemaan...ja olivat ihan  mihis sitten. 
Osoittimme Päällikön suuntaan,halvat juomat...ja yleensä erittäin paska meno.

Eli houkutteleva tarjous! :D Pojat innostuivat niinkin kovasta mainospuheesta,ja lähtivät meidän mukaamme.Kumma kyllä mahduttiin KAIKKI saman pöydän ääreen ja meno olikin vähemmän paska. Ulvoimme ja pidettiin omat älämölöt.
Jostain meidän ulvomisen seasta kuului tuttu ääni,"siellähän se päällikkötär on". Löysin vielä henkilön jolle ääni kuului,herrasen. Yllätyin kyllä suuresti...en ollut nähnyt tätä sitten juhannuksen.
Joten toki menetin paikkani sekunneissa.Myöskin katosin koko Päälliköstä sekunneissa,herrasen matkaan (not what you think..just wait for it!).
Mut vaan houkuteltiin mukaan Daft Punkin ja viinin avulla.

Tajusin vasta herrasen uudessa kämpässä,etten edes kertonut Brutukselle mihin menin. Onneksi oli fiksu tyttö ja oli laskenut yks yhteen aivan keskenään.

Meidän iltahan sisältyi musiikin fiilistelystä...muuten herranen istui todella pitkään vierellä tekemättä nyt oikein mitään. Sama ongelma allekirjoittaneella.
Yllättäen tämä alkoholin tuottama väsymys iski...yritin tehdä lähtöä,mutta kuitenkin huomasin makoilevani pian herrasen vierellä,tämän sängyssä. Verhoton makkari,aamuaurinko...herrasen herkät unenlahjat =tämä päätti hakea itselleen pipon silmien peitoksi.
Se oli ehkä rumin näkemäni pipo aikoihin,harmaa...jossa luki NURMO (jos ette jo arvanneet,herranen on sieltä...samoin itse). Kontrolli katosi ja huutonauru raikasi makkarissa...jonka herranen keskeytti kysymällä "oletko koskaan suudellut nurmo pipoista miestä?",ja toki sitä seurasi itse teko.
Ja heihei,väsymys...sen pidemmälle ei kuitenkaan menty. Joku roti,vaikka itselleni asettamien rajojen ylitse mentiin raajat holtittomasti sätkien.

Siitä siis tuli uneton yö. Ei vain enään malttanut nukkua,oli pakko nauttia siitä kun joku halasi ja vain oli siinä.
Annan sen anteeksi itselleni,koska olen tietoinen ettei tämä tilanne toistu pitkään aikaan.
Jäätävä itsekuri,kun maltoin aikaisin aamulla lähtiä vielä kämpille asti.Peilistä tuijotti epäeroottisin näky hetkeen,hiukset harakanpesällä ja meikit pitkin naamaa.

Tiedän,että jollain tasolla olen heikko...mutta annan sen itselleni anteeksi,vaikka myöhemmin itkisin asiaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti