6.6.2012

Jammin' birds and running in the fairytale world

Ei ole tullut jaettua elämänsä viime aikoisia käänteitä..muuta kuin materian osalta.

Yrittänyt päästä samanlaisiin kesäfiilareihin mitä Tampereella...silkka mahdottomuus koska Seinäjoen taivasta on sävyttänyt harmaat pilvet. Välillä aurinko sanonut moi,mutta turha toivokaan lämpöaalloista.
Ollutkin melkoisen ahkera mökkihöperö,istunut neljän seinän sisällä...kurkkien ikkunasta ulos alati vaihtelevaa keliä. Katkeruus!

Annoin kyllä viikko sitten kelille mahdollisuuden olla kiva,puin päälleni kivat vermeet. Ei,tuuli päätti olla ilkeä ja hönkiä kylmää viimaa muhun päin,niin että melkein irvistelin kylmästä bussia odotellessa.
Onnellisesti juoksin keskustaan päästyäni Stondikseen.
Oli määrä pitää derby tipusten kesken epävirallinen tutustumis miittinki. En tiedä,paikalle olisi oikeasti pitänyt tulla yli kymmenen tirpusta...kuitenkin loppu peleissä pöydän ympärillä istui 4 neitosta lisäkseni (plus humalainen,joka yritti neuvoa meitä!).
Kyllä me keksimme derby joukkueellemme nimenkin kuitenkin! Tervehdi siis Wall River Jammin' Birdsejä,sekä toimisijaa jonka lintuteemainen nimi ei ole vielä seljennyt edes itselleni :D

Kilistelimme tuolle Fighting Nightingalen heurekalle,taputimme itseämme olalle. Sitten vasta piti heittäytyä villiksi...Stondiksessa herätimme hetken pahennusta jammaamalla muutenkin ahtaassa tilassa,kuitenkin todettiin että liikettä niveliin. Pikaiset ihmettelyt Wartissa (oikeasti oli sellaiset 15min ihmettelyt),sitten Tit Grabber heitti että tilanne vaatii karaokea.
Kyllä,karaokea.Tätä jokaisen pubi-Jorman/Ritvan "jaloa" harrastetta.
Suuntasimme loikkien (eli jotenkin laiskasti pomppien) kohti Kultaista Kulausta.
Ei siinä mitään,uskaltauduin parin lasillisen ja shotin jälkeen kiljumaan epävireisesti itsekkin mikkiin. Onneksi paikalla ei ollut muuta kuin baarimikko kidutettavana.
Kun paikka suljettiin,melkein juostiin Karmaan.
Kulutimme energiaa epämääräisesti heiluen minipienellä parketilla. Jotkut biisit herätteli puhtaasti kysymysmerkkejä,mutta onneksi dj muisti vanhalla kunnolla ysärihumpalla. Nimittäin Barbie girlillä sekä Superherolla. Tuli siinä siis heiluttua maskarat poskille.
En edes yleensä harrasta illanlällyjä,mutta nyt innostuin pyörittelemään ensin Tit Grabberia,sitten eräs tuttava haki tanssiin. Kyseinen tyyppi on varmaan 100 päätä minua pidempi,ja tämä nosti miut ilmaan ettei pituusero olisi ollut niin jäätävä. Jalathan siinä vaan heilui,ja kengät lompsahti jalasta.
Lopulta olin siis huojunut neljänmaissa kotiini.
Muuten olenkin halaillut rakastuneena pleikkaani ja rämpyttänyt peukalot verillä Kingdom Heartsia :D
Niin helppo peli kuin se vaan voi olla...onnistun silti menettämään hermot ja kiroan kuin merimies sen parissa. Pitkät pinnat kun on<3
Eniten kyllä kirosanoja pääsee,kun Aku kuolla kolahtaa tai joku partyni tyypeistä tunkee suoraan naamaan/perseeseen kiinni -__-
Yritä nyt siinä tapella,kun Hessu lagaa hammertimeä arsessa kiinni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti