15.6.2012

floor will punch you


 Meininki on ollut sekavaa. Itkupotkuraivareista onnelliseen lallatukseen.
Kai siis ihan normaalia hullun hormonitason heilahteluita menossa (toki siis tuli tämä ihana aika kuukaudesta,whoopiie~~! NOPE!)
Ettei olisi liian vähän kipua ja tuskaa elämässäni,päätin tässä torstai iltapäivänä ryhtyä lattian kanssa matsiin. Tuli vaan sellainen tunne,että nyt mokoma märkä lituska pitää saada ruotuun smackdown kolkkauksella.
Taisi tehota,koska nyt oikean puolenkyynärpää tuntuu tosi haipakalta ja pakaroissa tuntuu tosi kivalta kovalle istuessani <3
Ehkä noi mustelmat tekee musta sitten kovan jätkän? :D
(Aijon kyllä esitellä ne jos tulee kunnon taistelujäljet)

Viimeyönä musiikin parissa fiilistellessäni leikin lemppari meikkipaletillani,en tiedä mitä hittoa oikein yritin edes tehdä.Jotain syksyistä keijunaamaa? I failed,vaikka muutenhan se oli ihan kelpoisa että kyllä tietyissä kuteissa nuo naamassa ulos menisi.Harmi vain ettei mulla oo käsitystäkään miten ihmeessä onnistuin tekemään siitä muutakin kuin sotkua...


Myöskin ajattelin arvostella teille nyt mitä "kiintoisimman" esineen...hygeniatuotteen.
Deodorantin
Enkä mitä tahansa,vaan Pirkan Flower deodorantin.
Siis miten positiivinen ylläri sellaiseltakin valmistajalta,kuin Pirkka.
Aikaisemmin ollut vähän niin ja näin läppä tuotteineen,mutta selkeästi osaavat jotain tehdä joskus oikeinkin.
Tämä hyödyke,joka pitää kainaloni kukkaisen raikkaina ei ehkä lupaile tuhannen tunnin hienhajun estelyä eikä tahrattomuutta mustissa paidoissa.
Mutta herranpieksut,yleensä 2tunnin heilumisen jälkeen kainalot haisee siltä kuin niille ei olisi paavoa ja suihkusaippuaa esiteltykkään...mutta tämän deodorantin kanssa totaalisen erijuttu.
(jos ette usko niin tulkaa haistamaan :DDD)
Ja voisi kuvitella,että olen humalassa kun tahdon jakaa teille tälläistä...mutta arvaatteko oikeasti miten iloista voi olla,että halpismerkki pirkka tarjoaa paremmat dödöt kuin megakalliit merkit. Joiden lupaukset on tasoa:"syön sun hikipallot siloitellen ihokarvasi pois,tehden niistä hajuttomat 5vuorokaudeksi etkä edes tahran tarhaa saa paitaasi" 
Eli tiedän mitä aijon jatkossa tunkea omiin kainaloihini :D Kokeilkaa siis tekin...ei tarvi kokemuksianne jakaa,ellette ihmeessä tahdo tehdä niin.

Ja voi kunpa joskus mulla olisi jotain viisastakin kerrottavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti