25.6.2012

Brasilian Marlon Brando

Oma Juhannukseni meni sivistyneesti piknikillä,kera Antin ja muutaman kaverin rutaleen kanssa :)
Koko ajatus oli muutenkin ex-tempore,tai no sen verran suunniteltu että tajusin pyytää edes joitakuita mukaamme ja ehdimme alkosta hakea jopa viinakset.  


Lauantaina pienellä kiireella taijon piirakset,salaatit ja sain itseni muistuttamaan edes jotenkuten ihmistä.

Aina säilytä kivat pullot.Niistä on vielä hyötyä :D


Iloisesti aikataulussa myöhässä,mutta leiriyidin Mirrin ja Laurin kanssa Lakeuden puistoon...ei me nyt mitään syöty,lokitkin nautti paremmat eväät kuin me.Vaikka revittiin kyllä mokomilla parhaimmat naurut hetkeen. Tardeja siivekkäitä<3

Natsi-lokki,ylläpiti tiukkaa järjestystä!

Mirrihän keräsi taas oman elämänsä sankarien kehut ja iskurepliikit. 
Ja itsehän ahdistuin eräistä jampoista,jotka kyselivät niin saatanallisen typeriä.Tylyyn tapaani raportoidessani toiselle random paskakärpäselle,etten ole kiinnostunut keskustelemaan heidän kanssaan yhtään mistään,toinen repi perseensä ja uhkasi tappavansa itsensä. Onneksi tämän ystävä tuntui kuitenkin olevan astetta fiksumpi,vakuutteli että annetaan mun nyt olla jos se oma toivomukseni oli.
Hipster-Lauri!

Noh,myöhemmin käytettyämme Stilliksen vessoja hyväksemme...Mirrin kaapaisi,joku n.60v setämies esitellen itsensä Brasilian Marlon Brandona(dafuq :DDDD). Olisi jo siinä vaiheessa pitänyt arvata jotain kun mies hölisi ihan piipaata,että tässä taas yksi takiaispaska. Sadut lipuivat jotenkin tarinaan kahdesta lesboparista,miten hän pääsi kolmanneksi pyöräksi mukaan. Onnittelin ja muistutin Mirriä meitä odottelevista henkilöistä. Mieshän päätti,että ehei vaan nappasi Mirriä kädestä päättäen kertoa näytelleensä paljon,ja seuraava ehdotus sai jopa miehen kaverinkin häpeämään seuraansa...koska suusta tupsahti lause :" Tehdäänkö sellainen elokuva,jossa on yksi mies ja 2 naista?" Siinä vaiheessa piti jo hihkaista että juuei ja repiä Mirri kanssani äkkiä pakoon. Huhheijaa!
Se kun vielä haistoi meidät kaikki...ja ihan kuin siinä ei olisi ollut tarpeeksi ei-elementtiä,jostain mönkeröi mies joka silloin uhkasi nirhata itsensä.
Siinä ne kaksi sitten vähän yritti pullistella,ja tapella Mirrin huomiosta. 
Seppälän kanssa tuijotettiin koko sirkusta,naureskellen ja kommentoiden loppupeleissä räikeästi kovaan ääneen kaikkea. Varsinkin kovat aplodit keräsi,molempien herrojen isot luulot mahdollisuuksistaan kyseistä neitoa kohtaan...ja toinen vielä möläyttää "Älä häiritse! Meillä saattaa olla tulevaisuus,koska rakastan häntä".

Kun lopulta päästiin äijästä eroon(piti vain raportoida kotiinlähdöstä Seppälälle joka taisi jäädä tuon sankarin seuraksi),tuo vielä sössötti "toivottavasti tavataan pian".Koska olin ainut,joka meni sanomaan Seppälälle yhtään mitään niin toki kehtasin olla normaali itseni...ja todeta herra Brassien Brandolle,että toivon ihan päinvastaista. Jankkasi uudelleen,että tavataan mahdollisimman pian. Suustani mölähtää "toivon ettemme tapaa ikinä.tai juoksen sua pakoon". Kääntäessäni selän kyseiselle elämänsä sontakärpäselle,huomasin jonkun jätkän revenneen nauruun...kieltämättä virnistin itsekkin tyytyväisenä,että tajusi etten ole näitä jotka rakastaisi kaikkia tuntemattomia...

Eli ilta oli tätä,kun naureskeltiin Mirriä kosiskeleville...vaikka ilta oli kyllä muutenkin kiva. Voitti alkuperäisen istutaan vain kotona katsomassa leffaa suunnitelman.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti