22.6.2012

American Horror Story


Myöskin tutustutin itseni American Horror Storylle (Suvin maininnan jälkeen). Enempää spoilaamatta,vain 1.jakso sai mut säpsähtälemään.

Muuten sarja herättääkin dafuq am I watching tunteen,enkä osaa lopettaa. Enemmän itsessäni herättää pelontutemuksia huterasti rakennettu juoni,se fakta että kyseinen sarja saa kauden 2 ja se ettei tuon tuijottamista osaa lopettaa.

Toki tahdon nostaa peukkuja hyville roolivalinnoille,puvuille,talolle(joka on keskeisessä osassa koko tarinassa. Onhan kyseessä L.A:n pahamaineinen murhatalo). Ja pikkutarinoille,jotka pohjustavat jokaista jaksoa yrittäen jatkaa tarinaa edes jotenkin.

Asia pähkinän kuoreen taiteltuna: elämänsä kriisissä heiluva pariskunta teini-ikäisen tyttönsä kanssa muuttavan L.A:han,suureen kiviseen taloon...vai pitäisikö sanoa pieneen kartanoon.
Kliseisesti ilmaisten...he päätyvät elämänsä tutkimusmatkalle,oppien toisistaan/naapureistaan ja itsestään uusia puolia. Niitä hyviä ja ei niin miellyttäviä.
Myöskin mukavaa vaihtelevuutta tuo välillä pienet alkustoorit (pohjustukset jaksolle) + vierailevat tähdet.

Lempihahmoni oli kokovartalon pvc asuun pukeutunut mystinen hahmo,jonka läsnäolo herätti ajatuksia mitä tällä on tekemistä minkään kanssa. Tuli kyllä iso pettymys,kun sekin ainut kiva asia sitten riistettiin meikäläiseltä.

...vaikka tämä oikeasti herättää ison tuntemuksen,että mitä shaseibaa tämä on,odotan silti kakkoskautta nauraakseni hieman lisää kaikelle randomille mitä koko paketti sisältää.

Eli suosittelen sarjaa todellisille säikyille,jotka eivät kestä kauhua missään määrin. Tai sitten todella mustaa huumoria elämäänsä halajiville.


2 kommenttia:

  1. Tää on NIIN paska! :D Olin ihan varma, ettei ne oikeasti tee ees ekaa kautta loppuun, mutta ilmeisesti on sitte johonki iskeny ja lujaa, jos toka kausikin on kerran luvassa. Sitte taas oikeasti hyvät sarjat jää kesken, ei oo reilua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja mitäs tuli sanottua..koska ymmärtääkseni kausi kaksi on jo pian ohi (vai oisko jo loppunukki :DD)

      Poista