29.5.2012

treats for myself

 Hamsterin lailla keräillyt tavaraa vaihteeksi.

Ensimmäisenä esittelen varmasti baari-iltojeni parhaat ystäväni: wetlook legginsit.
 Eräs ihastuttava neito tarjosi niitä miulle,hinta oli tavallaan aika suolainen...mutta saatuani ne ja nykäistyäni jalkaani en kyllä sinällään enään piittaa. Varmasti nappi valinta illalle kuin illalle kyseiset pöksyt,ellei tunnu siltä että nyt voisi vilautella persettä olan takaa karvaisille hevarimiehille.
Myös goottikirpan kautta ostin mitä herttaisimman avainkorun. Rakastan avaimia,ja varsinkin koruina...joten tulette varmasti löytämään useammankin kuin yhden kuvan joissa olen tunkenut tämän kaulaani keikkumaan :3
Jos ette siis hoksanneet,siitä paikasta on tullut ykkös shoppailupaikkani x) Koska ostelin mukaani myös 3kpl pieniä pulloja Black Phoenix Alchemyn tuoksuja,Manilaa ja White Rabbittia olen jo testaillut. Molemmat mietoja toki omalla tavallaan,vaikkakin kyllä sen hajuveden sieltä haistaa.
Juuri omaan tyyliin istuvia tuoksuja kovinkin :3
13€
10€ 
13€
 Mainostamani Jyväskylän reissun aikana piipahdin ostoksilla,en löytänyt muuta kuin H&M'n 10€ mekon. Tosin säästyipä rahaset :D
Tampereelle itseni revittyäni Lerri ojensi käteeni kivan topin,josta varmasti tulen käyttämään ainakin ajoittain :D Sellainen sunnuntaifiilistelyyn sopeva tekele.
Suvilta nyysin kieriessäni kivan kynähameen.Yleensä en harjoita raitoja,enkä varsinkaan noin selkeitä..mutta jokin tuossa oli sellainen uumama efektin herättävä x) Myöskin vein aikaisemmin ihastelemani taskukellon,kun Suvi siitä malttoi luopua. Aikomukseni on kyllä taiteilla siitä tyyliini sopiva kaulakoru! Vaikka neiti varoittelikin ettei pidä aikaa,ei se itseäni haittaa jos alunperin ajatus olikin käyttää sitä koristeena kaulalleni.
H&M.9,95€
Paperdoll. 0€
Gina Tricot (Suvilta).€?


Ja tästä paskartelen kaulakorun.Myös Suvilta. €?
 Toki sain muuten Suvin kanssa tilaamamme meikit. Ne värit on niin maukkaita,että tahtoisin ehkä nuolla kaikkia paletteja x3
Amuse paletti (älkää pakottako muistelemaan nimeä!)
swatch

Suvin valkkaama ylläri paletti! 
swatch 

Amuse: Fushia,White Snow & Burgundy

swatch.värit sieviä,mutta pigmenttiä ei juuri ole


Iced Pink,Rasberry & Black


Eräältä toiselta fb kirpparilta bongasin vanhan koulukaverini myymät kermanvaaleat ballerinat. Onneksi tiesin jo entuudestaan,että tämä omisti samanlaisen minikavion, joten huolettomasti saatoin hihkaista haluavani ne. Joten teimme pika-treffit Siwan pihassa. Myöskin vähän heräteostoksena kaapaisin erään topinkin...saa nyt nähdä tuleeko sitä paljoa käytettyä päällään :D
H&M,5€
JC,2€
 Ja Seppälä tarjoaa mukavat yllätykset! Hoksasin halpislaarin asusteineen,sitä hetken tongittua lävitse käteeni pamahti jotain samettista.Todella pahat traumat kyseisestä materiaalista...mutta jotenkin tämä nyt jutteli mulle.Pyörittelen nyt siis sylissäni tyytyväisenä viimeistä kipaletta Paola Suhosen suunnittelemaa vyötä.Maksoi villit 3€(jos oikein tihrustin niin alkuperäis hinta 20€ paikkeilla :D)
3€ x)
Myöskin odottelen saavani sen verran varallisuutta voidakseni ostaa Tiitulta ps2:sen kera parin ff:n ja kingdom hearts pelin.Toki kyllä bongasin jo parit ps2 pelit itselleni valmiiksi.

5€ / 4€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti