18.5.2012

Bouncing from the dark side,and back.

Olen pitänyt selkeästi reippaan tauon kirjaamisesta tästä hihhuloinnistani!
Noh,sinällään en edes omaa mitään mainostamisen arvoista tällä kertaa :D

Joku viikko sitten useamman viikon tauon jälkeen mieheke palasi Jyväshyvästä. Sain yllätyksekseni lahjoja! Parit keväisen raikkaat pöytäliinat sekä teemukit O_O Se oli ihan miellyttävä yllätys.

Viikko on valuillut oman mielensä mukaan. Koko aika kieritty järjettömässä ahdistuksessa sekä jatkuvasti kellon viisarien lailla heiluvien tunneheilautuksien armoilla. Sinällään ollut itselleenkin jo uuvuttavaa,kun tiennyt millä mielellä sitä 5 sekunnin päästä sängyllä möllöttää.

Maanantaina potkin itseäni sen verran,että laitoin itseni valmiiksi kaupungille. Piti etsiä miehelle kengät ja käydä piristämässä sairastuutta ystävääni...onneksi kuitenkin sen verran energiaa riitti,että jaksoin olla kohtelias + sosiaalinen pupu.

Perjantaina yritin tsemppailla itseäni,ihan vain ajatellen millaista ensivaikutelmaa musta muuten kerättäisiin.Heitinkin päälleni vermeet,joissa oli ihan kohtuullinen fiilis...no ei,heti bussissa jo jostain syystä tuntui siltä että jokin tässä on perseestä. Onneksi kuitenkin kyseinen kuljetusväline tyhjeni nopeasti, ja sai omassa rauhassa tuijotella lasittunein silmin ikkunasta ulos.

 30min aikaa hengitellä ja rauhoittua. Sitten kaikessa rauhassa hipsuttelin kohti Stillistä...teetä ostaessani ehdin vain katsahtaa jotain tyttöä ja päässäni alkoi kuulumaan heti hirveä paniikki. En osaa siis ollenkaan jutella vieraille...ellei vereeni ole tuupattuna sitä alkoholia reiluisa määrä. Kumma kyllä,pidin itseni suhtkoht rauhallisena juttelun aikana(se on tosissaan harvinaista). Pikkuhiljaa takahuone täyttyi. Ja saatiin aloittaa ihka ensimmäinen Seinäjoen Rollerderby seuran kokous!
Se on siis ollut viikkoni kohokohta,tavata kasa random naisia. Kaikki vaikuttivat kyllä kohtalaisen mukavilta,joten ehkä tämäkin tästä joskus uskaltaa ottaa kontaktia muihin vielä :D

Sain mä peräti kesätöitäkin,tai silloin tällöin jotain. Antin vanhemmat omistaa vihertaimiston ja musta pestattiin kesäterassin emännäksi. Suomeksi siis leivon,tarjoilen ja pidän kestoirvistyksen kasvoillani.
Ensimmäisen hommani sainkin jo äitienpäiväksi. Voi luoja,jo 4 tuntia pelkkää hymyilyä laittoi kasvolihakset sellaisille voimille,että nukkumaan mennessä hymyni muistutti irvikissan irvailua.
Mutta lauantai-iltana väkertämäni mokkapalat tuntui maistuvan kansalle! :3
Vaikka koko illan tuherrustin itkua koko touhun takia.

Muuten saanut lomailla oikein kunnolla. Rahallisen ahdingon kanssa <3 Siitä huolimatta paljoa estänyt shoppailemasta kaikenmaailman sivuilla<3 ;p

Keskiviikkona koko Seinäjoki nautti Seinäkuun yöstä...itsehän lähdin Antin kanssa vähän extempore kohti Ylistaron leffateatteria,Matin-tupaa
Kyseinen paikka tarjosi 2x1 hinnalla näytöksen Dark Shadowsiin,so why not!
Heitin ennen lähtöä kiireellä ylleni rennot,mutta teemaan sopivat remeleet. Meikkejä totta kai piti pastellisävyistä vähän tehostella mustalla,ettei naama ole eriparia vaatetukseni kanssa. Valitettavaa,että asun kuvaus jäi (tykkäsin itsekkin siitä kovasti vaikka ne valittiin 1minuutin tuuminalla).
Itse miljöönä Matin-tupa oli suloinen! Pieni talo,johon oli väkerretty sali. Koko paikka henki aikaa ja ikää,ja jotenkin niin herttainen etten voinut muuta kuin hymyillä koko paikalle.
Ennen näytöstä ymmärtääkseni koko paikan omistaja kutsui tervetulleeksi jokaisen katsojan,ja Dance of the Vampires näytelmässä ollut miekkonen puhui työstään näyttelijänä ja roolistaan kyseisessä näytelmässä. Oli kyllä hauskaa ekstraa,ja olisin melkein voinut jo melkein kuunnella kyseistä miestä leffan sijaan :D
Muuten koko leffa,noh iso peukku sille että oli selkeästi parempi kuin Alice in Wonderland pläjäys.Mutta en edelleenkään ole niin vakuuttunut,ja Deppin rooli vampyyrina jätti erityisen kylmäksi. Ja jotkut asiat vähän lätisti fiilistä. Mutta kiitos Helen Bonham-Carterille,joka tekee aina lemppari roolisuoritukseni.
En ehkä kuitenkaan tästä elämyksestä olisi normisti pulittanut täyttä 9€,mutta koska miehekkeen kanssa meni puoliksi :D 


4 kommenttia:

 1. Moggapaloja ♥ Nuo Kittylasit on kyllä edelleen niiiiin somat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vaan sumentaa näköä o_o huomasin,että ne linssit on tosi outoa matskua ja niitä ei saa hinkattua puhtaaksi : DD

   Poista
 2. Ihanat nuo rautaiset terassikalusteet!<3 :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kanssa mun lempparini :3 tosin itse oon himoinnut noita valkoisina.vielä kun olis paikka minne laittaakkin :DDD

   Poista