1.5.2012

Hypnodog

Ensiksikin....hyvää vappua (vaikken koko touhusta niin perusta :D).

Olen taas nauttinut rennosta verkkari viikonlopusta,piipahdin kyllä torilla kahvilla & munkilla. Kunnon pappameininki pystyyn.Valitimme Tipan kanssa vapusta,sosiaalisen paineen juhlasta. Ahdistuinkin aikaisemmin viikolla hieman ajatuksesta,että apua nytkö mullaki pitää olla jotain elämää kun muillakin? Myöskin kaikki ylipirteät serpentiiniin hukuttautuvat ihmiset vaan tekevät sellaisen olo,että katseeni huutaa paniikissa "nope!"
Sunnuntaina alkoikin vaihteeksi iskeä laamainen kooma,arskakin morotti aika railakkaasti. Mutta löin verhot äkkiä kiinni.(Saatan ehkä ruveta erittämään glitteriä jos liian kauan seison kyseisen keltaisen palluran säteiden armoilla)
Kyllä kammioni verhoja raotin sen verran,kurkatakseni koska siskoni poikaystävineen jyräyttää pihaan.
Kuulin kyllä Lerrin äänen,mutta ketään näkynyt.Autokin vain tönötti parkkipaikalla. Ihmettelin hetken,että mökkihöperyyskö iskee? Huhheijaa,onneksi kuitenkin 15min ihmettelyn jälkeen ovi aukeni. Menin vastaan ja tui! Lerri ja tämän mieheke olivat tuoneet mukanaan 3v husky neitosen.
Kyseinen neito on kyllä kumma tyttö. Ensitöikseen toki tutki ympäristön,ja jossain vaiheessa mönki sänkyni alle. Iesus sitä rytinää kun yritti pois. Muuten mokoma laamatti.
Kävi kyllä vähän väliä ovensuussa vain tuijottamassa,kun tässä datailin. Muuten se ei kai olisi mitenkään eronnut normaalista koiran tillityksestä...mutta kun ne silmät! Toinen puoli jokin ruskea,normaalin koiran silmä ja toinen on joku musta-vaaleansininen kaveri.
Hypnodog,viimeisen päälle.

Tänään (eli maanantaina) Hypnodog vähän petrasi tässä elämässä. Ja yritti jopa houkutella mut johonkin leikin tynkään,mutta heti kun innostuin tämä oli jo kyllästynyt koko ajatukseen.Olin jopa illalla lainannut pinkkiä pupuanikin,jos leikki olisi jatkunut vähän pidempään. Brutaalisti pupua riepoteltiin ja heiteltiin pitkin olohuonetta. Lopulta se hyljättiin hyväksikäytettynä keskelle olohuonetta. Pupu parka 8< 
Tuli siinä piipahdettua Ilmajoen hoodeille,toinen siskoistani kun asuu siellä. Hypnodog meni aivan sekaisin missä on ja miksi on. Fasaanitkin huusi niin houkuttelevasti.
Ulkona on kylmä ja tuulista,joten maaniteltiin karvaturri sisälle päivystämään. Saisi tutkia oliko tässäkään talossa tapettavia vihollisia.Nope.
Oli mukavaa olla tavallaan kaikki koolla,syödä hyvin ja vammata. Noh kaikki muut siis olivat paikalla paitsi Antti. Joka humputtelee Jyväskylän yössä *tuomitseva katse*
Hieman varoittelin miehekettä vapun tuoman riemun (ja hirveän humalan)alaisena olevista tyrkyistä. Tiedä taas onko kevät,mutta jokin saa heidät ryömimään esiin koloistaan.
Toki saatoin ehkä hieman olla katkera,kun toinen ei ollutkaan Assjoella.Näimme viimeksi 2-3 viikkoa sitten -_-;

Mutta oli kyllä hetkeen mukavin vappu!(noh,mikä tahansa vappu kai oli kiva viime vuoteen verrattuna)
Ensi vuonna täytyy unohtaa sosiaalisen paineen tuomat ahdistukset...ja keskittyä siihen hyvään mitä tämä tuo.
Tekosyyn viettää rakkaiden kanssa aikaa muunakin aikana kuin jouluna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti