20.3.2012

Löllyforce1

Enhän olekkaan pariin päivään mitään kirjoittanutkaan! :D 

Olen potenut todella todella todella pahaa omaatuntoa viime päivieni syöpöttelyistä ja herkutteiluista. Siis tuntuu siltä kuin asuisin kaupan herkkuhyllyllä tai jääkaapissani. Olen katsonut peilikuvaanikin pienen inhon vallassa,miettien miksei syöpöttelyyn tule jo loppua. 

Kadehdin aina laihempia ja nätimpiä ihmisiä. Syöden samalla itseltäni samalla itsetuntoani. Henkisesti ja fyysisestikin. Ja oloa ei todellakaan auta se,miten rakas äitini kertoo minulle välillä,että rakas tyttäreni ahterisi on kyllä leventynyt entisestään. Olen turhankin perillä tästä...kiitos vain.Toki takana on varmasti pelko terveydestäni,tuntien molempien suvunpuoliskojen sairashistorian.


Voisin jauhaa ja jauhaa miten pahalta minusta tuntuu tämä kaikki ekstra josta saan jo niin kivasti kiinni (poikaystäväni tosiaan kutsuu reisiäni kinkuiksi).Vaikka yrittääkin kovasti tsempata,että mennään yhdessä tekemään jos yksin kuntosalille meno pelottaa. 


Kuitenkin tänään vähän tuli parempi olo. Suvi murun oli tarkoitus linkata eräs asia totaalisena vitsinä. Noh,naurattihan asia jollain tasolla. Joukko vähän vanhempia setiä tanssimassa hieman homoeroottiseen tyyliin toi pientä aurinkoa jotenkin ikävään oloon... kunnes piristyin siitäkin,miten se muhkein setä käyttäytyi kuin olisi ollut tilan upein ja mahtavin yksilö.
Joten täytyisi siis ottaa oppia...ja ehkä saada uutta energiaa elämään.


1 kommentti:

  1. Ei oo kuule likka mitään huolia sulla kroppas kans! Sulla on muodot kohdallaan. <3

    Itsehän sitä tulee kans katteltua peilistä välillä että vois sitä vähän ohentua. :D Mutta kun on ne sopivat vaatteet vetäny päälle ja vähän maalia naamaan niin avot, kyllä ittensä tuntee aikas upeaksi koosta huolimatta! Pitää vaan olla kattomatta peiliin huonona päivänä. :P

    Nyt loppui gurun "oppitunti"... :D

    VastaaPoista