24.3.2012

Confessions of a tired girl

Misantrella mokoma haastoi minut täyttämään 7.faktaa itsestäni o_o

1. Kerro linkin kera,kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuken
2. Kirjoita 7 random faktaa itsestäsi
3. Lahjoita tämä tunnistus 15:lle blogille/bloggaajalle1. Olen hemmoteltu isin pikkurinsessa.Ja odotan yleensä mieheltäni samanlaista kohtelua.

2.Pidän miehistä,jotka muistuttavat pikkuisen nukkeja. Tai ovat mahdottoman epärealistisen puunattuja ja täydellisiä.(Tuoksuvat ruusuilta 24/7 jne)

Eikä tämä tainnut olla kovin random julistus niille jotka tuntevat mut :D Ei vaan ole koskaan tullut sanottua ääneen,että nukkemiehet on kivoja!3. Joskus tunnen olevani kovinkin jakautunut persoona.Useampikin ihminen toki varmaan tuntee,että sisällään tappelee kaksi erilaista persoonaa vallasta sinun kroppaasi. Minusta taas tuntuu siltä,kuin se kaksi olisi monistautunut neljäksi,siitä kuudeksi jne.

4.Pelkään kaikkea mahdollista melkein. Vanhenemista,yksinjäämistä, hämähäkkejä...pupuja (ne perkeleen ylisöpöt paholaiset). Junallakin matkustaminen tuottaa jonkinmoista paniikkia,ja yleensä tarvitsen jonkun saattamaan tai vähintään tsemppaamaan puhelimen välityksellä.

5.OH LE SHOCK,pidän myöskin tytöistä.Erityisesti eräs ollut jo useamman vuoden lähellä sydäntäni ja ylitse pääseminen hänestä tuotti paljon tuskaa. Vaikka eipä se ole kokonaan edelleen ohitse...

Ja naismakuni,noh..pidän sekä rinsessoista ja rinssimäisistä naisista :D


6.Olen käsittämättömän kiitollinen poikaystävälleni,joka on patistanut kiltisti minua naisellistumaan. Olin aikoinaan varmasti aika viehkeän näköinen,melkoinen poikatyttö.
Olo on nykyään kyllä varmempi paremmin istuvissa vaatteissa,eikä muodottomissa poikien paidoissa. Vaikka kyllähän niitä viikonloppuna omissa oloissaan eksyy päälle. 7.Olen hyvin tarkka henkilökohtaisista rajoistani. Ja en suostu paljastamaan itsestäni kunnolla kaikkea itsestäni,paitsi niille jotka koen todella ajatusteni jakamisen arvoiseksi. Ollut kerhosta asti huonoja "ystävyyssuhteita",jotka ovat romuttaneet luottamukseni ihmisiin. Yleensä siis nämä hurjat paljastukset ovat suhtkoht pinnallisia...ihmisiä alkaa vain kovin varomaan jos on kiusattu 1.luokalta sinne 9.luokkaan asti :DPsst. Olen myös pahis,enkä aijo tunkea tätä kellekkään :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti