29.5.2013

butterflies

Kesä kesä kesä! Se innostuttaa hirveästi...kaikkeen muuhun,kun bloggailuun. Ihan kuin muutenkin olisin ollut tässä touhussa viime aikoina järin aktiivi.Mutta voin sen ihan ylpeänä todeta johtuneen ihan sosiaalisestaelämästä.
Kyllä,ihan kämpästään ulos harppaamisesta ja muiden ihmisten kanssa juttelusta on kysymys!
Minä,joka on muuten ollu aikalailla pipopäässä peiton alla,neljän seinän sisällä.
Se oikeastaan ilahduttaa miten äkkiseltään on tutustunut uusiin hauskoihin ihmisiin...ei ole juurikaan ollut ronery feeling.Eikä juurikaan yksinolo surettanut (yksinololla tarkoitan tätä sinkkuilua).

En toki ole unohtanut vanhojakaan kasvoja...Punttikissojen yksivuotisuutta tuli juhlistettua ihanien kisujen kanssa.Siihen iltaan mahtui humalaa,naurua ja tanssia (kiitos Neiti Rubinstein!<3).
Ja heti pian sen jälkeisenä viikonloppuna pistettiin Törnävänsaareen roller disco.Kuka nainen voisi enempää pyytää...loistavaa fiilistä,hauskaa läppää ja mahtimusaa?

Muutenkin yksi viikko oli onnistunut...tapasin erään kaksilahkeisen.Ei ihan mun tyypillistä makua,mutta herranen oli niin hauska ja vaikutti miellyttävältä. Varovaisena persoonana yllätin itseni...kirjoittamalla paperiin numeroni,ja päälle toteamalla "tahtoisin sun kanssa kahville joskus".
Ei muuten ole kaduttanut...kyseisen herrasen kanssa peräti tekstaillutkin.Ehkei niin tiuhaan tahtiin,mutta se että toinen edes on kehtaillut vastailla on jo plussaa.

Ei se toki kahvittelu jäänyt puheentasolle,ja pelkkään tekstailuun.Viikko sitten tapasimme Assjoen yhdessä kivoimmista paikoista..Kampusrannalla.Yllätyin jopa koska se oli herran ehdotus (termarit ja hyvä ympäristö).
Voitte arvata miten jännittynyt olin koko hemmetin ajan...edes se yksi tai kaksi nautittua siideriä herrasen kanssa ei rentouttanut ollenkaan.Oikeastaan se vain pahensi oloa...vaikka viihdyinkin hyvin.
Yllätyin miten erilainen mies se onkaan Anttiin verrattuna..avoinna heti tuntemattomalle,herrasmiesmäinen ja melko vilkas sopivasti.
Missä hitossa tämä herra on ennemmin ollut jemmassa? Missä!?
note:huomaatteko,miten kirjoitan sydämet kuplien tätä tekstiä?

En uskalla sanoa,että tunteet olis jotenkin molemminpuolisia..aika näyttää. Mutta nautin vain siitä olosta,miltä tuntuu hymyillä ja olla ihastunut.Miltä tuntuikaan se,että jokin tai joku sai perhoset lentelemään vatsassa tornadon lailla.
Tai miltä tuntui,että istuu iltaa muuten vain mahtiporukan kanssa ja nauraa meikit poskilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti