5.5.2013

jämäpala klöntykkä

Mulla ei ollut järin klara vappen,koska koko viikko meni flunssan kanssa tiiviisti peiton alla "kuherrellen". En ollut ilahtunut,koska koko ajan oli vaikea fiilis.
Silmiä piti tappaa tapittamalla järjetön kasa elokuvia+ sarjoja (Alfred J.Kwak monettako kertaa pyörimään<3).
Naama oli turtunut ilmeisesti,koska sitä ei tuntenut...ellei olisi pesäpallomailalla hellästi taputellut.
Ja ääni...olisittepa kuulleet! Suusta tuli sellaisen tummanmiehen pornoääni...että sillä olisi kelvannut pirautella pilapuhelu jos toinenkin.
En kuitenkaan kehdannut 8(

Ja järkevä ihminenhän jäisi siis tuossa kunnossa petiin?
Itseni onneksi en kuitenkaan sellainen ole! Joten keskiviikkona kuitenkin lähdin istumaan leffateatterin penkille. Oli pakko,olisin kai kiipeillyt pian pitkin seiniä ja ulvonut,jos en olisi päässyt hetkeksi ulos.Suuntasinkin parin kaverin kanssa katsomaan Ironman kolmosta.
Ja oman olon uhmaaminen kannatti...olin yllättävän hyvin mukana koko elokuvan ajan,ja jatkuvissa täpinöissä että edes hetkeksi unohtui,että tässähän oltiin kipeänä.Ja toki kökköolo unohtui kun sai katsella kuumaakin kuumempaa RDJ:tä<3 NAMS!

Muutenhan viikolla ei oo tapahtunut mitään (ellei lasketa omille jutuille hekottelua),paitsi perjantainen reality check.
Näin Anttia,oli hivenen vaikeaa kommunikaatiota koska mä en saanut edes puhuttua,joten oikeastaan tyyppi hoiti keskustelun.Eikä niin fancysti!
A:Tapasin eilen tytön.Se vaikutti tosi kivalta
mie: yhym~niin?
A: Niin...että aattelin viedä sen kahville.Onko se hyvä ajatus?
Kohauttelen olkiani hämilläni,ja mietin pienessä päässäni miksi tätä pitää multa kysellä.
Laiska tuijotukseni kai tulkittiin lisäuteluiksi,koska sitten jatkui taas tarinointi:se tykkää Adam Lambertista,ja se kuuntelee suomiheviä.
Laiska tuijotus,joka sai vähän ärsyyntyneitä vivahteita,kai tulkittiin joksikin tell me more about it katseeksi. Koska opin myös asiat: hei jee se ei ole teini,vaan 29-vuotias ja se rrrrrakastaa jääkiekkoa.

En tullut mustasukkaiseksi.Lähinnä vähän ärsytti seuraavat asiat:
-Tyyppi,pari askelta taaksepäin.Tapasit muijan torstaina,ja oot jo hyvä ettet vihille matkaamassa.
-Mitä päässäsi kulkee,että kerrot heti eksällesi.Toki,ollaan hyviä ystäviä,mutta rajansa silläkin mitä kertoa...koska entinen on entinen,ja niille ei kaikkea kerrota (vaikka ihan kiva,että arvosti niin paljon että ilmoitti tuollaisen asia.Sen toki olisi voinut tehdä vasta kun olisi tapaillut muikkelia pikkasen pidemmän aikaa).
Tai ylipäätään,mitä helvettiä päässäsi kulkee ettet tajunnut lopettaa lauseeseen "tapasin mielenkiintoisen tytön" the end.Olisin siitäkin jo poiminut kaiken tarpeellisen.
-Minä helvettinä se nyt sitten on pitänyt mua..teininä ja avaruusoliona?Miitäää? :D
-Minä,joka on sosiaalisempi kuin ennen,yritän ihan jo huvinvuoksi tutustua ihmisiin...en tapaa ketään sellaista,jota himoita.Ja NAPS,toinen tapaa jonkun kun ehkä jotain kolmatta kertaa uskaltaa keskenään ulos. What is this shit!? O_O
-Olettiko tämä munkin nyt istuvan jossain pimeässä nurkassa,eikä ees kerran hairahtanut tekemään edes jotain jommakumman sukupuolen kanssa..kun piti niin iloissaan julistella,että hän nappasi jonkun?

En käsitä nyt ihan oikein koko kuviota,ja tosi pitkään tuntui sellaiselta jämäpälä klöntiltä joka ei kelpaa kellekkään.
Hetken kuitenkin tuumittuani tätä asiaa...parempi odotella sitä kuumaa häröpalloa,kuin napata eka vinkuvonku,johon sattuu kompastumaan.
So Tennant,where are you...I'm waiting!

Olen puhunut,ja tässä tuli kyllä täysin kaksi toisistaan irtonaista asiaa.Mutta sitä ei taas osaa ennustaa,koska seuraavan kerran oikeasti innostun kirjoittamaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti