15.9.2012

bambiballs


Siellä missä on hyvä ruoka (hyvä ilmainen ruoka!),siellä minäkin! 8D
Eli tällä kertaa Lakeuden Vihertaimistossa,tuijottelemassa kuola poskella kuinka erilaiset lihaisat herkut tirisivät grillillä.
Meille siellä niitä paisteli Peräedellä-blogin rustaaja,sekä viimekauden Masterchef kisaaja Juha (ilmeisesti Antin porukoille joskus mukamas töitäkin tehnyt :D).

Myönnän,että ruokahalu meinasi kyllä laukata kovaa pakoon kun kokki esitteli tarjottavia ja korviini särähti sana "bambi pullat". Anteeksi mitä,meinaatko että Bambi on nyt lahdattu ja pyöritelty pallonmuotoon.
Juu-u! Näin on,se on nyt palleroina. Voi apua.
Vielä kun ensimmäinen herkkusuu kyseli omituisimpia kokattuja asioita...hyppäsi sieltä ihan normaalit aterian raaka-aineet kuin seepra ja majava.
Kyllä,kukas lähtee mun kanssa afrikan savanneille metsästeleen kanssa vähän seeproja? Tehdään sellasta naminami pataa niistä sitten?
Vaikka tykkään kutsua itseäni ennakkoluulottomaksi,niin voi kyllä olla että jäis niitä raitaperseitä maistelematta..kun bambikin meni melkoisella varauksella alas.

Muuten tarjottavat olikin normaali tasoa: atrillia,itse tehtyä makkaraa Itävaltalaisella tyylillä sekä ribsejä.
Huomasin kuitenkin pitäneeni Bambista...vaikkakin eniten itsetehdystä maggarasta.Olen näitä maggara naisia.

Harmi ettei sitten saanut muuta kuin maistiaisia,eikä vetää napa paukkuen kuten alkuperäiseen suunnitelmaani oli sisältynyt.
Noh...kaikki herkkunamikiva loppuu aikanaan ja pitää tyytyä taas tylsään kotiruokaan (koska en jaksa joskus tehdä mitään hienoa...tai siis en ikinä).

Päivästä näin yleensä sanottuna,aurinko paistoi mutta ei tarpeeksi lämmittävästi.Joten oli kai ihan kiva toisaalta hautautua villapaitaan.
Istua tuulelta piilossa ja seurailla nauravia ihmisiä.
Tietenkin ollut ja mennyt kesä surettaa,mutta toisaalta nautin väriä vaihtavista lehdistä.Ja siitä miten syysmyrskyt jyllää,eikä tarvitse potea huonoa omaatuntoa kun kököttää sisällä vilttimatoa leikkien.

(Älkääkä kysykö tämän postauksen pointtia.Kunhan kerroin mimmoista mulle eksoottista ruokaa maistoin ja millanen fiilis.Eli siis aika laiska,mutta kiva).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti