22.10.2012

latest news

Ohops,jotenkin tämä unohtunut! :D Okei,rehellisesti sanoen pääni ollut melkoisessa sumussa ja väsymys. Kutsun kyllä tätä tilaani syysmasennukseksi,koska ei ole juurikaan mikään napannut tai inspiroinut.

Kuten kaikille onkin niin valtaisa yllätys,niin syksy tuli ja pian sekin meni. Pian siis voi taas harrastella miljoonaan vaatekerrokseen hautautumista,villasukkien jalkaan nykäisyä ja pimeinä iltoinan löhötä sohvalla kaakaomukin kanssa<3 Parhautta.

Voisin vain esitellä turhan pilipali postauksen,kertoen elämästäni.

Elikkäs,viimeksi kun annoin itsestäni kuulua olin Tukholmassa viikonlopun :)
Nautin ihanasta kaupungista,hyvästä ruuasta ja miellyttävistä ihmisistä. Ja toki viikonlopun kohokohtiin kuului Inoranin keikka. Oli aivan mahtavaa,ja oli uskomatonta tuijottaa kyseistä artistia ihan parin hassun sentin päästä.Ja ihan samalla tasolla soitti,eikä jossain minne pitää tuijottaa niskakenossa :D
Rahathan katosi kuin aavelaiva sumuun.
En silti kadu mitään...paitsi,ehkä universumin surkeimpien kenkien ostoa.

Vietin myös jokin viikko sitten Suvimurun luona viikonloppua. Se sisälsi herkuttelua,viinin ryystöä sekä derbyä!
Se oli kyllä aika jännää katsottavaa,vaikka olin säännöistä pihalla kuin käki (hyvä NSO minä,peukut).
Lopputulos oli villit 203-75. Tampereen Rollin' hoesit kyllä rökitti Tukholman kakkosmaajoukkuetta niin,että melkein meinasi jännitys kadota.
Kyllä siihen viikonloppuun harmiakin riitti,ja ehkä alkoholia katosi harminkin takia...vaikka kaikki nyt on onneksi hoidossa.
Eräs vain aiheuttaa aina niin järjettömän määrän päänsärkyä elämääni.Ja tein sen selväksi kiukkuisilla tekstiviesteillä,että nainen rakas rakastan mutta saatana.

Onneksi elämä ei kuitenkaan ole täysin kiukuttelun ja masistelun parissa mennyt,koska yliviikko sitten sain sellaisia uutisia että aina kun muistelen niin huulet väänty idioottimaiseen hymyyn.
Enempää en asiasta voi sanoa,koska ei tiedä koskaan mihin tämä maailma kääntyy. Pessimisti ei pety todetessaan,että kuitenkin maailma on taas väännelty mullinmallin. Vaikka peukut kovasti heiluukin pystyssä.
Eikös ole ärsyttävää,kun kellään ei ole hajua mitä sekoilen? :D

Mutta näihin tunnelmiin...kaakaon ja käärretortun parissa nauttimaan Emmerdalesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti