4.4.2012

one great nationNiinpä niin. Aikani on kulunut valmistautumiseen viikonmittaiseen matkaan.
Viikon tuijotellut vaatekaappiani ja miettinyt mitä hittoa sitä pieni ihminen voisi ylleensä kaivata.

Kuitenkin vaatekriisin keskellä ehdin ottaa pienen aivoloman...ja marssin Antin,Tiitun ja Hennan kanssa kohti paikallista leffateatteria,Bio Marilynia.
Odotin että paikka olisi tupaten täynnä....mutta huoh! Eihän siellä taas ollut ketään.Toisaalta olen iloinen,koska todella tahdoin nähdä Iron Skyn ennen lähtöäni.En ehkä oleta olevani naisena ainoaalaatuaan,joka tahtoo nähdä kuunatsit :'D Mutta kyllä jotenkin siinä pyöriskellessään hoksasi olevansa vähemmistöä...minun,tiitun ja hennan lisäksi siellä oli 1 nainen. Siis 1. Olin vähän ihmeissäni,koska hei kamoon missä kaikki Seinäjoen scifi rätästelijä jne jne nörtit luuraa?

Oikeastaan en tiennyt aluksikaan mitä hittoa odottaa. Olin niin varannut aivoni ajatukselle "kuunatsit" etten edes odottanut mitään sen erikoisempaa. Kyllä,juonihan pyöri tosiaan Klaus Adlerin pakkomielteestä tapaa kuussa hallitseva Führer ja päästä itse tämän paikalle. Ja olihan siinä vallan vekkuli pakkomielle vallata maapallokin. Raivataan kaikki saastaiset otukset pois maanpäältä,kuten jokaisella kunnon natsilla on haaveenaan :D
(anteeksi,tänään tuntuu siltä että osaan jopa kirjoittaa ajatukseni järkeviksi sanoiksi...ja tässä lopputulos)

Ah,ensinnäkin hatunnosto suomalaiselle tuotannolle joka keskittyi muuhunkin kuin siihen miten suomalaisten arki on vain kamalaa. Viinaa ja perkelettä huudetaan kilpaa,kirveet lentelee pitkin ja poikin ilmaa. Kaikkia itkettää.
Joo ei tässä vain,nauratti juuri sopivasti. Teemakin oli itselleni mieleistä fantasia scifi fiilistelyä,että pakkohan tästä oli väkisinkin nauttia.
Olin ilahtunut siitä,että elokuva oli miehitetty taitavilla nevöhöödeillä,jotka hoitivat homman todella vakuuttavasti kotiin. Pieksivät kaikenmaailman Cruiset ynnämuut mennen tullen (tosin Tompalla ei edes ole näyttelijänlahjoja?)
Pukusuunnittelu oli herkullista,varsinkin Renate Richter (Julia Dietze) ja USAn presidentin oikean käden Vivian Wagnerin (Peta Sergeant) oli heitetty sellaistenkin beibsuttelijoiden asuihin! Oikeastaan olisin halunnut loikata ruutuun,nyysiä ne asut ja juosta kotiin niin lujaa kuin kintut päästäisivät >8)
Myöskin isoplussa kuunatsien tukikohdat suunnitteluun,se oli kauniisti suunniteltu. Sen suunnittelussa oli selkeästi käytetty aikaa ja harkintaa. Äh,äh..ylikierroksilla.
Vitseillekkin naureskelin ihan onnessani,olihan siinä sopivasti ajankohtaisia juttuja.

Menkää katsomaan! >8D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti