23.4.2013

uutisia,uutisia...mummo on hengissä!

Tarvitsisin jonkun suunnitelman,näin tekstien suoltamisen suhteen. Tunnun sylkevän ulos mitä sattuu,ja silloinkin kun yritän tuumia jotain fiksua..iskee ylisuorittamisen tunne ja kaikki tuntuu olevan sosetta.Siksi taidan vetää överiksi,ja antaa sitten tosissaan aivopierut.

Viime ajan kuulumiset (materia rakkaus tulkoot myöhemmin).
Meneillään on pahempaakin pahempi tupakkalakko,koko ajan ahdistaa. Ja olo on jotenkin ihan väärä.Hermot napsahtalee poikki kuin suonta ohuemmat risut.
Tarkoituksena olisi ihan tosissaan kitkeä pahat tavat ulkes,ja ehkä tupakoinnin lopettaminen edesauttaa kilon jos toisenkin rapistuksen ojan pohjille kuolemaan.

Mut on ikäväkseen käsitetty myöskin ihan väärin! Ystävyyssuhde,joka on toisen osapuolen kohdalta alkanut lähettää suhtkoht läheisyyskammoiselle itselleni omituisia viboja.
Ja tuntuu pahalta jos joudun nyt heittämään pitkäkyntisen kissan pöydälle.Ja nolata itseni,jos toinenkin piti tilannetta ystävyyssuhteena..mutta itse käsittänyt taas jotain ihan rinkulalleen.Kuten yleensä onnistun tekemään.
Vihaan ihmissuhteita,niissä pitäs kun pitää olla jotenkin kykenevä lukemaan toisia ihmisiä.

Olen myös toiminut vastoin ihan omaa moraaliani,ja yllätin itseni erään tyypin vierestä.Koko tapaus herätti päässäni melkoisia mitä helvetti viboja,kun silmäni aamulla kauniisti aukaisin. Onneksi ei ollut ihan random...tai toisaalta,parempi olisi ollut (pois tieltä,pois mielestä..unohtuu helpommin).
En yleensä edes harrasta yhden illan juttuja...mutta kai uteliaisuus ja sinkku-minä ryntäsi norsunlailla kaiken järjen yli.
Sen voin kyllä koko tilanteesta sanoa : ei enään ikinä,ei varsinkaan tuon tyypin kanssa,jos villi sinkku taas repii itsensä vapaaksi.
Koko tilanne oli vaan niin...en edes kestä kuvailla,kun nauran jo vedet silmissä. Ihanasti pari päivää sitten vielä kyseisen herrasen tapasin...ja oli kyllä pokanpitely ongelmia.
Tuntuu,että senkin osalta sössinyt elämässäni...mutta kukapa ei olisi humalassa tehnyt jotain virhettä?
 Ja opinpa itsestäni etten ole tuon tyyppinen henkilö,ellei kyseessä ole joku tingle in my pants tyyppi (David Tennant ei kyllä taida hetkeen kaupunkini kapakoihin eksyä 8( ).

Muuten en kyllä voi jakaa mitään hupsun hauskaa...muuta kuin,opin olevani laaman ja alpakan rakkauslapsi (kiitos ihana Brutukseni tästäkin).
Olen loikkinut haavemaailmoissani...Downton Abbeyn hienoissa siniverisissä piireissä...ja välillä juossut hullun miehen perässä,joka matkaa ajassa ja avaruudessa sinisellä boksillaan.

Pitää nyt pari päivää odotella kiltisti,kunnes saan esitellä materiarakastumisen kunnon tulituksella <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti