27.2.2012

And the winner is....

Viikonloppu oli todella rento ja mukava.
 Lauantaina sisareni saapui Pohjanmaalle uuden poikaystävänsä kanssa, ja tyyppi oli erittäin mukava :) Oli mukava nähdä rakas siskoni vihdoin ja viimein tyypin kanssa,joka oli enemmän hänen tyyppiään.

Sunnuntaina tuli tehtyä pikainen piipahdus eräällä kirpparilla poikaystäväni kanssa. Mukaani kantautui Village People cruisin' lp-levy ,sekä japanilainen elokuva nimeltään The Jikembo of young Kindaichi- the king of crime who come from the hell. Se oli varsinainen yllätys :D Oletan tämän dvd:n olevan suhtkoht harvinainen,koska ei ole aikaisemmin minkään perusmarketin hyllyiltä pompannut vastaan :)
Muuten kävimme tyhjäämässä äidin jääkaappia ja suuntasimme tapaamaan muutamaa kaveria paikalliseen mini-baariin Stillikseen.
Tuli nautittua lasi viiniä,sekä aivan ihana mojito Blokuksen pelailun lomassa.
Totesin samalla olevani todella surkea kaikenmaailman lautapeleissä :)
Mutta tulipa tehtyä vähän jotain muutakin,kuin normaali koomailua. Ja enpä täpyyttänyt koko iltaa kelloa vilkuillen.

Kyllä,olen niitä ihmisiä joille Oscar gaala on yksi vuoden kohokohtia! :D Silloin täytyy syödä itsensä yhtä ähkyyn kuin jouluna,kahvia satunnaisesti nauttien.
Olin intoa puhkuen tuijottanut punaisenmaton lävitse,odottaen.... mutta ei,tänä vuonna meille ei suotu Randolph Duken oranssia ihoa sekä valkoisia hampaita. Jopa poikaystäväni pettyi silminnähden asiasta.
Mutta nyt voisin jakaa parit inhokkini ja suosikkini punaisen maton tyyleistä :)

Inhokit top 4

Mielestäni yksi upeimmista naisista sai minut painamaan pään alas pienestä häpeästä. Viola Davisin tumman vihreä Vera Wang toi mieleeni vain joulukuusen,ja siksi tulin siihen tulokseen että astetta vaaleampana asu olisi toiminut. En lämmennyt myöskään rouvan oranssi sävyiselle tukalle, mukaanlukien asun yläosa. Loppuiko ompelijalta kangas kesken ja rintoja peittämään keksittiin jokin epämääräinen läpäre?

Angelina Jolie onnistui tänä vuonna hieman pelottamaan minua. Mystisesti kuihtunutta näyttelijätärtä ei pukenut tämä Versacen puku. Puolet ajasta tuumailin kuuluiko se olla tuollainen,miksi se on ylisuuren näköinen? Niin moni asia tuntui olevan tässä pielessä
On oikea ja on väärä tapa tuoda esille normaalia muodokkaampi vartalo. Tässä on esimerkki siitä omasta mielestäni väärästä. Puku oli joka suuntaan matkalla, ja jotenkin yliammuttu erilaisin elementein.


TADAA! Jane Seymour ei vain osannut! En myöskään todellakaan osaa sanoin kuvailla tätä häkellystä,josta tulee mieleen joulukuuseen kuuluvat pallot.
Suosikit top 4


Shalane Woodleyn kauniisti kantama Valentino. Yksinkertainen sekä elegantti,mutta toi jännää twistiä pienine yksityiskohtineen.
Jotkut kommentoivat asun olevan liian "mummo" noin nuorelle,mutta joidenkin tyyliin ei vain kuulu rintavarustuksensa esittely.Rooney Mara ihastutti Givenchyn origami-tyylisellä puvullaan. Kesti aikansa pitää tästä ja jokin ei aluksi loksahtanut omissa silmissään paikoilleen.Mutta tarkemman katselun aikana,tajusin että valintahan osui kuin nyrkkisilmään. Kasvonpiirteiltään Rooney on kuitenkin mielenkiintoisempi nainen ja pelkkä suora musta perusmallinen puku ei olisi tehnyt oikeutta neidolle.
Mieleeni tuli hieman Audrey Hepburn kovalla särmällä veistettynä
Octavia Spencer asteli matolle ihonväriään korostavalla Tadashi Shojin luomuksella. Isokokoisen naisen on yleensä vaikea löytää itselleen mairitteleva juhla look,mutta selkeästi tällä kertaa oltiin osattu palkata oikea stylisti. Rinnan alla oleva rypytys tekee illuusion vyötäröstä ja tasoittaa klumput oikeisiin paikkoihin. Korkea kaulus vei edes vähän huomiota Octavian muuten niin aika kookkaista rinnoista ja hihat piilottivat allit.
Myöskin glamouria toi pitkä hameen helma,sekä kimallus.Jospa ottaisi näiden heleiden sekaan jotain rohkeampaa... Jessica Chastainin Alexander McQueen sai minut hieman ehkä ulisemaan ruudulle. Rakastuin vallan asun koristeellisiin ja dramaattisiin kuviointeihin. Ainut joka vei asusta särmän,oli hieman lössähtänyt kampaus..mikäli uskallan sitä edes nimittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti